Miss Monique

Igen kelendők mostanában a hölgy lemezlovasok. Sokan a szépségükkel, kevesebben a művész mivoltukkal kápráztatnak el. Mi kizárólag a zenére alapoztunk, amikor az ukrán hölgyet vendégül hívtuk.

Pfirter

Ritkábban kerülnek ki Argentínából techno művészek, mint house lemezlovasok. Pfirter a tökéletes ellenpélda. Argentín, minőségi tangó, négynegyedre hangolva.

Gary Beck

Mr. Gary Beck igen hosszú ideje a #techno színtér egyik legkiemelkedőbb alakja. Örömmel hozzuk el Nektek új évkor.

John Graham aka QUIVVER

Quivver mindig is az egyik legbiztosabb kezű művész volt. Hiba nélküli pályafutása koronájaként Budapesten mutatja be legújabb albumát, mindezt szilveszterkor.

LUKE SLATER

Luke Slater nevét senkinek nem kell bemutatni, aki járatos egy kicsit a minőségi elektronikus zenében. A nemzetközileg is kincsként elismert, több, mint 20 éve alkotó művész garancial, hogy méltóképpen búcsúztassuk az óévet. Túlzás nélkül: Isten hozta!

JODY WISTERNOFF

A lemezjátszók mögött nevelkedett Jody egy igazi legenda, akinek a szótárában minden megtalálható, csak az nem, hogy állóvíz. Jody igazi ínyencségekkel készül az underground house rajongó nagyérdemű számára.

BUDAI

A mindig mosolygó DJ-producer a Techno-House Classics ’93-’96 albumával lett széles körben ismert, ma már a hazai elektronikus tánczenei élet/partikultúra elismert nagykövete, a funky techno hazai úttörője, a deep house elkötelezettje

ISU

ISU, vagyis Kántor István a techno egyik legigazabb magyar nagyköveteként a friss, előremutató, soha meg nem alkuvó, érzelmekben is állandó dinamikát pulzáló irányzatot részesíti előnyben. Tudd meg mire készül a MemoryLand-en!

INIGO KENNEDY

Nem véletlenül dagad a májunk, ugyanis idén Inigo Kennedy is örömmel vette felkérésünket, hogy együtt szakadjunk ki a hétköznapokból. Amiért imádjuk: munkásságát rendíthetetlenül áthatja az a bizonyos érzelemgazdag techno-szív, amely nem ismer lehetetlent.

CHRISS RONSON

Horváth Krisztián az elmúlt bő egy évtizedben lépésről-lépésre hódította meg előbb a teljes magyar klubközönséget, maga mellé állítva a mérvadó szakmai médiumokat is, majd egyre messzebbre jutott a hírneve a nagyvilágban.

INDIGO THEORY

Egy énekesnő, két DJ producer és a zene mérhetetlen szeretete egy egységben. Ez az Indigo Theory, akik a Budapest Calling Deep-House dj versenyének nyertesei lettek. Saját szavaikkal „érzelmekkel átszőtt elektronikus alapokon nyugvó életérzés jellemzi hangzásvilágunkat”.

KÜHL

hamarosan...

STAGE 1 STAGE 2 STAGE 3


Információk és jegyvásárlás

A jegyárak összeállításánál próbáltunk minden pénztárca méretre gondolni.