Közép Európa legnagyobb szilveszteri fesztiválja!

A MemoryLand tavaly debütált hazánk egyetlen olyan szilveszteri eseményeként, amely kizárólag az év talán legünnepibb pillanatára helyezi a hangsúlyt. Szeretnénk hosszú távon szórakoztatni és vendégül látni oly módon, amely után valóban használhatjuk majd a „Vendégbarát Fesztivál” elnevezést.

Mondhatnánk úgy is, hogy a vendég nagy kincs, bizalmuk pedig a missziónk!

A Memoryland csapat mindennél fontosabb missziója tehát a hamisítatlan, klasszikus értelemben vett magas minőségű vendéglátás. Elsődleges célunk ebben is kitűnni versenytársainktól, hogy aki egyszer ellátogat hozzánk, érezze megbecsülésünket és azt, hogy egymást segítő, közvetlen közösséget alkotunk, akik nem csak a party-kon, de azon túl is szívesen találkoznak egymással.

Nálunk Te vagy a vendég, aki a pénztártól való távozás után is ugyanolyan fontos. Kéréseid, igényeid tekintetében nem létezik megoldhatatlan feladat.

A tavalyi totális teltház után itt van a folytatás a BOK CSARNOK (VOLT SYMA) A és C arénáiban. Tudtad, hogy a VOGUE Magazin beválogatta tavalyi eseményünket a legjobb 5 szilveszteri party közé, olyan nevek mellett, mint a LOVELAND vagy éppen a HYTE?

Tarts velünk idén is! MemoryLand! Információ: +36704135013

JEGYEK ÉS BELÉPTETÉS

A megváltott belépők EGYSZERI belépésre jogositanak fel. A látogatók számára a létesítménybe való belépést a csarnokok közötti passzázs két végén lévő főbejáratok biztosítják, a Dózsa György út és a Stadionok területén emelt Szoborpark felől egyaránt. A rendezvények kényelmes és biztonságos megközelítéséhez a létesítményegyüttes 1000 férőhelyes parkolási helyet is biztosít. A csarnokegyüttes elhelyezkedése garantálja tömegközlekedési szempontból is a nagy látogatottságú események jó megközelíthetőségét.

MEGKÖZELÍTÉS

Közlekedés szilveszter éjszaka: metrókkal, nappali, valamint a sűrített éjszakai járatokkal

December 31-e, szilveszter éjjelén jelentős fejlesztésként az M2-es, az M3-as és az M4-es metróvonalon a szerelvények egész éjszaka közlekednek. Az M1-es metró éjjel 1 óráig jár, azaz a belvárosi megállókban körülbelül negyed 2-kor lehet még felszállni rá.

Egész éjjel közlekedik a 4-es és a 6-os villamos, valamint egész éjszaka közlekedik az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busz. A HÉV-vonalakon is egész éjszaka lesz közlekedés, Békásmegyer (H5) és Csepel (H7) felé 30 percenként.

Az éjszakai buszok vonalán – néhány kivétellel – sűrűbben induló vagy nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek, több járat pedig meghosszabbított üzemidővel közlekedik. A belváros felől a metrókat érdemes igénybe venni, mivel a Nyugati pályaudvartól, a Móricz Zsigmond körtértől, az Örs vezér terétől és a Határ úttól, illetve Kőbánya-Kispesttől a metróhoz csatlakozó éjszakai járatok sűrűbben indulnak.

Cím: BOK Csarnok (volt SYMA Csarnok) Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146 A megközelíthetőség ideális: 2-es metró (Stadionok állomás), 1-es villamos, 75-ös, 77-es és 80-81-es troli, 95-ös, piros 130-as, piros 144-es és a 161E autóbuszjáratok áll meg kb. 50-100 m-re a Rendezvényközponttól.

Közel van a Stadion helyközi autóbusz pályaudvar és rövid sétányira ( vagy 1 metró megállónyira) található a Keleti Pályaudvar.

BUSZ KÜLÖNJÁRAT:
A rendezvény napján este 17:00 -tól másnap reggel 10:00 -ig.
Menetrend: Feltöltés alatt...

AUTÓVAL
A BOK Csarnok GPS koordinátái: BOK Csarnok (SYMA) Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146 Hungary
Latitud: 47.50075 | Longitud: 19.100539

VONATTAL ÉRKEZVE:

Nyugati pályaudvarról: M3-mal a Deák téri megállóig, majd pedig M2-vel a Stadionok állomásig, ahonnan pár 100m a BOK Csarnok.
Keleti pályaudvarról: M2-vel a Stadionok állomásig, ahonnan pár 100m a BOK Csarnok.
Déli pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) a Stadionok állomásig, ahonnan pár 100m a BOK Csarnok.

TÁVOLSÁGI BUSSZAL ÉRKEZVE:

Árpád híd autóbusz-állomásról: 32-es autóbusszal az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal
Etele tér autóbusz-állomásról: 173E busszal a Blaha Lujza térig, majd M2-vel (piros metró vonal) a Stadionok állomásig.
Népliget autóbusz-állomásról: 1-es villamossal a Stadionok megállóig.
Stadion autóbusz-pályaudvarról: pár lépés séta.
Széna tér autóbusz-állomásról: M2-vel (piros metró vonal) a Stadionok állomásig.

GYALOGOSAN: a 2-es Metro Stadionok megállójától 10 perc

F.A.Q. / Gyakori kérdések

Mikor kezdődik és meddig tart a Fesztivál? A MemoryLand Fesztivál 2018 december 31-én este 17:00 -kor kezdődik és másnap reggel 10:00 –kor fejeződik be.

Milyen fizetési eszközök használhatóak ? Készpénz / bankkártya

Időkorlátos jegyek: csak 21:00 óráig érvényesíthető?! Az időkorlátozott jegyeket 21:00 óráig érvényesíteni kell. 21:00 órás érkezés után a szabad helyek tekintetében az aktuális jegyárra kiegészítés után érvényesek.

Mit tartalmaz a VIP jegy?

  • gyors, soron kívüli bejutás
  • külön italpultok
  • kényelmes elrendezés, privát szféra
  • tökéletes rálátás a színpadra
  • Techno: közvetlenül a színpad mellett VIP szekció
  • House: VIP galéria a C1 Arénában
  • korlátlan belépés a VIP zónákba ( Techno & House Aréna )
  • művészek közelsége

Átruházhatóak más személyre a névre szóló visszaigazoló szelvények? Igen, kivéve a nyeremény, tiszteletjegy és VIP jegyeket, azonban igyekszünk teljes rugalmasságot mutatni. Info: +36704135013

A helyszínen lehet majd VIP / NORMAL jegyet kapni? Igen!

Elővételes jegyemet betudom váltani VIP jegyre? Igen, a VIP bejáratnál.

A belépőjegy minden helyszínre érvényes? NEM, a RADIO1 Szilveszter külön beléptetéssel és külön jegykontingessel van ellátva.

Lesz ruhatár a rendezvényen? Igen, lesz.

Van korhatár a rendezvényen? A korhatár 16 év. 16 éven aluliak a rendezvényt még szülői felügyelettel sem látogathatják

Milyen képrögzítő eszközöket vihetünk be a rendezvényre? Fényképezőgépet és videokamerát tilos behozni a rendezvény területére.

Hol találok orvost, és kihez forduljak, ha valami bajom van? A rendezvényen folyamatosan orvosi, katasztrófavádelmi és mentőügyelet működik. Ha problémád adódik, fordulj bármely munkatársunkhoz.

Hol tudok információt kapni a rendezvényről? www.memoryland.hu Nincs válasz a weblapon? Hívd az infovonalunkat: +36 704135013

Mi a rendezvény házirendje? Feltöltés alatt...


STAGE 1 STAGE 2 STAGE 3

Információk és jegyvásárlás

A jegyárak összeállításánál próbáltunk minden pénztárca méretre gondolni.