Darin Epsilon bemelegítő mixe a MemoryLand Szilveszterre.

Read more

Érdemes a Facebook eseményhez csatlakozni: https://www.facebook.com/events/145032576142498/

Read more

Az éjféli pezsgős vacsoráról a Fitservice gondoskodik. Ismerkedjen meg partnerünkkel: www.fitservice.hu

Read more

A neves és sok témában mértékadó Vogue Magazin olaszországi szerkesztősége minden évben megválasztja a legjobbnak kikiáltott szilveszteri eseményeket. Bár legkevésbé sem pályáztunk a címre, mégis úgy tűnik már az első MemoryLand felhívta magára a figyelmet. Megtisztelő lesz London, Párizs és persze Amsterdam és Berlin mellett Budapestet szerepelni látni. Köszönjük A részletekről hamarosan beszámolunk.

Read more

Összegyűjtöttük Nektek az általatok feltett legfontosabb kérdésekre adott válaszainkat, amely talán aposztrofálja céljainkat is egyben. Első körben a kényelmi és egyéb szolgáltatásokat érintő kérdéseiteket vesszük alapul. Ne tétovázz, telefonálj bátran kérdés, kérés esetén: +36704135013  A Millenáris B épülete sok ezer m2-en fekszik, de ennek egy része lesz csak a tánctér Ezen az eseményen a tömegnyomor […]

Read more

Azt gondoljuk, hogy a szilveszteri eseményekkel kapcsolatban igenis VAN minimális elvárása a közönségnek. Nyilván nem véletlen, hogy pont mostanra fejeződött be a Millenáris átfogó megújításának első üteme. Természetesen nem csak értetek, de ti fogjátok elsőként tesztelni és élvezni azt a helyszínt, amelynek vérkeringésében még sosem volt elektronika. Mára ez megváltozott, szilveszterkor az esemény nívós környezetben, […]

Read more

Mi ez a szám a teaser-videó alatt? Elvérzett rajta a Shazam és a SoundHound is? Nyilván valami unreleased anyag lesz, eltaláltad! 

Read more

Ha nem elég a VIP-szekció nyújtotta exkluzivitás. Ha még több privátszférára vágysz…

Read more

Több, mint 20 évvel azután, hogy a kilépett a Mixmagtől, mert inkább minden erejével a DJ-karrierjére szeretett volna összpontosítani, Dave Seamant még mindig a nemzetközi mezőny éllovasai között tartják számon, így lényegében egész évben úton van.

Read more

A MemoryLand 2017 belépőjegyek már a Tixánál is megvásárolhatóak:

Read more
1 2